20.12. DNK Adventní kalendář

Dnes ve stylu DNK…

SOUTĚŽ UKONČENA! A vítězem se stává Romana Ježková 🙂 Té gratulujeme a všem děkujeme za odpovědi!

Finišujeme! Kombinace pracovních povinností a příprav na Vánoční svátky tak, aby byly opravdu klidné a pohodové, prověřuje naše schopnosti vše naplánovat, zorganizovat a…samozřejmě na to všechno mít čas a dostatek sil. Ruku na srdce, jak moc dokážete v tomto čase ošidit spánek?

V našem DNK Adventním kalendáři odpočítáváme posledních 5 soutěžních dní. Tak dnes krátce, rychle…a určitě s velmi jednoduchou otázkou. Ještě než ji položíme, musíme prozradit o co se dnes soutěží. Připravily jsme pro vás DNK balíček s volným dresem a několika praktickými drobnostmi s logem DNK: přední a zadní blatník, ponožky, lahev…to vše sbalené do super odolného vaku, který nám na zakázku vyrobila firma Merch4U. Materiál keprt je příjemný na omak, měkký a pratelný. Pohodlí při nošení zajistí i dostatečně silné popruhy.

Volný des zas nese rukopis české návrhářky Michaely Jauk-Pokorné, která před odchodem na mateřskou dovolenou pracovala pro švýcarskou značku Scott. Dres má vnitřní kapsičku na zip, lehce prodloužený zadní díl.  A teď už k naší soutěžní otázce.

Protože vánoční čas je spojen i s dobrými skutky, charitou a nejrůznějšími formami pomoci a podpory, i tímto směrem půjde naše otázka.

Dámy na kole dva roky po sobě adoptovaly v pražské ZOO jednoho roztomilého primáta.
Naše soutěžní otázka zní: o jaké zvířátko se jedná? Nabízíme i tři možnosti:

A) Kolpík růžový
B) Komba ušatá
C) Komba jižní

(nápovědu najdete v článku na našem webu)

Teď už stačí napsat odpověď na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne.

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou také na Facebooku Dámy na kole.

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková