Když SANTINI potěší

Je nejvyšší čas připravit se na léto! Podívejte, vybírejte, ušetřete

Co říkáte, Giada nebo Pietra? Hm, radši Sasso a Fango. I když Karma a Scia jsou taky boží. Je ale fakt, že s Colore nešlápnete vedle.

Nerozumíte, o čem je řeč? Za okamžik prozradíme. Nejprve ale důležitá informace. Ať už patříte mezi jezdkyně s profesionálními ambicemi, nebo jsou vaše jízdy pohodové a zážitkové, tady krok vedle neuděláte. A co víc, potěšíte sebe i svůj rozpočet. Společnost Mojekolo totiž spustila slevovou akci na kolekci dresů značky Santini.

Tahle italská kultovka, jejíž historie se datuje do roku 1965 má své pevné místo na cyklistickém trhu a těší se velké přízni především mezi silničními jezdci. Tedy, abychom to upřesnily – těší se zájmu každého, kdo vsází, co se střihu týče na prověřenou klasiku. Dres z funkčního materiálu, na zadním díle vybaven dvěma nebo třemi kapsami.

A protože nejen v Itálii se letní měsíce pojí s horkými dny, pestrá nabídka je i v dresech bez rukávu. Bohatý výběr je samozřejmě i v cyklistických kraťasech, ať už preferujete s kšandami nebo ty bez.

Designy dresů Santini mají svůj styl, samozřejmě tu najdete střízlivé jednobarevné varianty, ale na své si přijdou i ti, co preferují barvy a odvážné či netradiční vzory. 

Co říkáte modelu SANTINI Giada Maui? Nám se líbí v modrém provedení, ale v nabídce je i do fialova a v odstínech šedé.

Je to zástupce klasického střihu, tedy skvělou volbou pro ty, co nechtějí absolutně na tělo přiléhavý.  Je velmi pohodlný, vyrobený z tkaniny z mikrovlákna, takže je náležitě prodyšný a lehký, proto se hodí i na letní vyjížďky.

Díky elastickému lemu, který je z rubové strany kolem pasu, dres drží na svém místě a nevyhrnuje se. Trojitá zadní kapsa slouží pro úchovu nezbytných maličkostí, které si s sebou na vyjížďky berete.

Nechybí reflexní prvky, v současnosti je to u kvalitních produktů už téměř samozřejmostí, nezapomenout na tento užitečný detail.

Doplnit do kompletu můžete modrými kraťasy s kšandami Redux Istinto Lady Nautica Blue nebo pasovými v podobném odstínu.

Kraťasy Redux Istinto Lady jsou šestipanelové, jejich propracovaný střih zajistí, že vám perfektně padnou. Jsou vyrobeny z kompresní tkaniny Fitter a mají vnitřní protiskluzový lem. Pohodlí i pro delší vyjížďky zajistí antibakteriální gelová vložka C3W.

A pokud říkáte, kšandy opravdu ne? Sáhněte po pasové variantě Giada Lux. Jistě víte, že dobré pasové cyklokraťasy musí splnit tuto kombinaci: držet na těle a neškrtit v oblasti bříška. Z tohoto důvodu se vyplatí investovat do kalhot, které mají propracovaný střih a zároveň jsou z kvalitního, pružného materiálu.

Máme pro vás ale ještě jeden neotřelý a hodně zajímavý model z dílny Santini. Kraťasy Santini UNICO. 

Jejich originalita tkví v tom, že využívají na přední straně síťovaný díl, který zároveň částečně supluje funkci spodní funkční vrstvy.Jsou vyrobené z italského mikrovlákna, takže když je máte na těle, vnímáte jejich jemnost, pružnost a jen lehkou kompresi, která ale nijak neomezuje pohyb.

Švy jsou zredukovány jen na ty nejnutnější. Takže tu najdete jen jeden steh na vnitřní straně stehen, čím je zaručeno nošení/jízda bez rizika oděru pokožky.

Síťovina na přední straně přechází ve šle, které jsou na zádech překřížené. I u těchto kalhot najdete gelovou antibakteriální vložku, s 3D povrchem, který zajistí lepší prodyšnost v této oblasti.

Všechny produkty i mnoho dalších, s aktuální slevovou cenou najdete na stránkách Mojekolo.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková