Vánoční dárky – tipy redakce DNK # 1.

Vánoční čas a sním i radosti v podobě pečení cukroví a také nákupy dárků. Abyste v tom nebyly samy, startujeme týden plný inspirace na nákupy pro vaše blízké. Třeba trochu pomůžeme….

DĚTSKÝ FATBIKE


Na vánoce se těší především všechny děti, tak proč se nepoohlédnout po nějakém dětském biku?  A pokud hledáte skutečnou novinku, tak tou jsou dětské fatbiky – kola s širokými plášti (zpravidla v šířkách 2,5-3″) menších průměrů. Malé „tlouštíky“ najdete ve velikostech 20 a 24 ´´. Firem, které takováto kola nabízejí, zatím není mnoho, objevily jsme pro vás dva tipy : King Kong od Authoru a modelovou řadu Riprock od Specialized.

Cena: od 10 990,- Kč

cz.author.eu
www.specialized.com

 

VSTUPENKA NA MS v Novém Městě na Moravě

v

Tenhle tip na dárek je pro kohokoliv, pro partnera nebo kamarádku nebo nadšenou sportovní rodinku, zkrátka pro ty, co alespoň trochu sledují závodní klání na horských kolech. Příští rok se zkraje léta koná ve Vysočina aréně světový šampionát , a po celý týden tu bude i bohatý doprovodný program. Tento sportovní svátek byste si neměli nechat ujít! Oorganizátoři nyní nabízí dárkového balení vstupenek a dokonce slibují, že vám ji předvánočně zabalí 😉

Cena: od 250,- Kč
www.mtb2016nmnm.cz

 

TERMOLAHEV CAMELBAK FORGE 16
pictureprovider

Hezká a spolehlivá – to platí pro termolahev od Camelbaku. Tato nerezová, dvojstěnná termoska udrží nápoj teplý nejméně 4 hodiny, tak si můžete klidně dopřát dlouhý trénink na kole nebo zimní lyžovačku a pak se těšit na osvěžení, které vás správně zahřeje.  Praktický uzávěr zabrání rozlití, tak si  bez starostí vychutnejte svou kávu nebo čaj i na cestách.  A pokud vás neoslovila tato temně fialová kombinace, k výběru jsou i další barevné kombinace.

Cena: 650,- Kč

www.progresscycle.cz

 

 

DÁRKOVÝ POUKAZ   ” RE-FORMA “

Darovat zdraví nejde,  ale aby se váš partner /kamarádka cítili lépe, tomu napomoci můžete.  Relaxace, masáže..?   Zkuste  trochu něco jiného, tip od nás  – centrum relaxace a fyzioterapie RE-FORMA. Není nad to se svěřit do péče zkušeného profesionála, který vám porozumí, bude respektovat vaše sportovní zapálení, bez kterého prostě nemůžete žít. Dostane vás zpět do formy, pro vaše další cyklistické řádění.  Protože sám cyklistikou žije.. 😉 . Službu si můžete vybrat dle svého a nebo se poradit přímo ve studiu.

Cena: od 300,- Kč
www.re-forma.cz

A zítra pokračujeme ….

Autor: Kája P.

 

 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková