Kde to koupit? DNK tipy na dárky, co vyzdobí domov

Děláte rády lidem kolem sebe radost? Kupte dárek jen tak…Dnes přinášíme tipy, co ozdobí každý domov…

Nemusíte přeci čekat až na den, kdy váš partner nebo kamarádka bude mít svátek či narozeniny.Kupte dárek hned. Nebo si udělejte radost VY sama. Určitě se najde důvod, proč si to zasloužíte. Třeba za překonání těžkého sjezdu, který byl pro vás celou zimu strašákem. A nebo prostě jen tak…

Pokud hledáte něco trochu osobitého, co vyjádří kus vaší vášně /předpokládám, že když jste na webu DNK, kolo vás baví, máme pro vás několik zajímavých tipů, tentokrát na věci, které vyzdobí domov a každému návštěvníkovi prozradí, že kolo je právě zde dalším  významným členem domácnosti 😉

 

POHANKOVÝ SEDÁK

Pro příjemné a pohodlné posezení, ať už doma nebo při zahradním grilování, vám může posloužit tento pohankový sedák.  Jeho náplň je z pohankových slupek, které jsou zašity v kvalitním  povlaku. Vrchní obal má po celé délce zip a je pratelný.  Výhodou pohankového sedáku je, že se výborně přizpůsobí vašemu tělu, zároveň má i mikromasážní účinek. Průměr sedáku je cca 30 cm, což postačí pro děti i dospěláky.

Kup  ZDE

 

OBRÁZEK – DVA CYKLISTÉ

Hra s geometrickými tvary a barvou – a na světě je originální obrázek, který může ozdobit pracovnu nebo koutek slávy vašeho cyklistického kamaráda. Velikost tištěného obrázku je formát A4. Volba rámečku je na vás, tak můžete zvolit přesně takový, co se bude do interiéru hodit.

Kup ZDE

 

CYKLISTA V POHYBU  – AKVAREL

Tento abstraktní obraz si jistě najde výrazné a nepřehlédnutelné místo v domě nebo bytě u vás nebo toho, koho obdarujete.  Originální akvarel „ Cyklista v pohybu“ je od anglického abstraktního malíře a ilustrátora Johna Grovese.  Je namalován na papíru silném 300g, ve formát A4. Cestovat bude pečlivě zabalen, aby se nepoškodil, ale počítejte s delší dobou dodání.

Kup ZDE

 

DEKORATIVNÍ POLŠTÁŘ

Pro krátký odpočinek po náročném dni, pro dekoraci na vašem oblíbeném sofa, prostě pro potěšení, kdykoliv pohlédnete. Záleží jen na vás,  kde najde tento polštář z bavlněného plátna své místo. Je ušitý ve čtvercovém tvaru, rozměru  44 x 44cm. Doma ho můžete mít do 3 dnů.

Kup ZDE

 

LÁTKA  „RETRO KOLO“

Toužíte po originálním povlečení?  Nebo potřebujete oživit povlaky na starší polštáře? Přesně pro vás je v nabídce metráková látka s cyklistickým potiskem. Troška času a zručnosti a máte báječný nový kousek v domácí  cyklo výbavě. A nebo určitě originální překvapení pro někoho blízkého, který navíc ocení i vaší vlastní výrobu.

Kup ZDE

 

STOJAN NA KVĚTINY – KOLO

stojan-na-kvetiny_big

Na zahradu nebo do bytu, záleží na vkusu a ostatním vybavení interiéru, kam se tento stojan na květiny umístí. Každopádně  jeho přítomnost dá každému návštěvníkovi tušit, že v garáži nebo ve sklepě má majitel uložené  kolo, připravené na brzkou vyjížďku.  Zvažujete nákup jako dárek? Tak ještě jeho rozměry: délka 56cm, šířka 21  a výška 20-40 cm. A kytku nezapomeňte pořídít zároveň se stojanem! Dvojitá radost zaručená 😉

Kup ZDE

 

DÓZA  S RETRO MOTIVEM


Krabiček na všelijaké nepostradatelné drobnosti není nikdy dost. Plechová retro dózička je ideálním místem, kam se dají leckteré užitečnosti schovat. A protože se jedná skutečně o malou dózu (7 x 4,5 a 4,5 cm), pořiďte si nebo tomu, pro koho jí kupujete, alespoň dvě najedenou.

Kup ZDE

Přečtěte si další DNK tipy  nákupů pro radost.

Autor: Kája P.

 

 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková