Tipy na vánoční dárky #1 – ORIGINÁLNÍ

I letos vám přinášíme několik tipů na dárky pro vaše blízké. Dnes s trochou originality a malým překvapením na konec….

Přichází adventní čas a s ním i hledání zajímavých dárků pro své blízké, přátele, kamarádky. Pokud patříte mezi ty, co touží trochu vybočit, hledají originalitu a vtip, a samozřejmě i propojení s cyklistikou, právě pro vás máme několik zajímavých tipů.

A začneme jedním luxusním kouskem, který bude interiér opravdu zdobit…

Držák na kolo

Tohle srdce rozbuší to vaše cyklistické. Jeho posláním je být spolehlivým držákem a zároveň oživit interiér i ve chvílích, kdy vy vyrazíte na vyjížďku. Přestože působí velmi lehce a vzdušně, unese opravdu hodně – jeho tvar je zároveň plně funkční a dokáže rozložit zatížení rovnoměrně na stěnu. To, že se za krásu a originalitu platí, už víme.

Cena: 3 600 Kč

www.martinforet.com

kolo interier
designove-nastenne-hodiny-discoclock-062-cyklista-0.jpg.big

Designové nástěnné hodiny

 

Italské kreativní hodiny vyráběné z klasických vinylových gramofonových desek. Hodiny navrhuje a vyrábí v Itálii dobře známé Studio Stefanutti. Každý kus je vyroben a precizně zpracován na digitálním NC stroji. Průměr hodin: 30cm.


Cena: 1 490 Kč

www.net-hodinky.cz

stojan-na-vino-kovovy-motiv-cyklista_1

Stojan na víno

Kovový stojan na víno (láhev vína) ve tvaru cyklista. Originální dárek pro milovníky cyklistiky a také kvalitního vína. Precizně zpracovaný stojan na víno se stane pěknou dekorací každého prostoru.
Doporučujeme k dárku dokoupit dobrou láhev vína a hned po obdarování vyzkoušet.

Cena: 420 Kč

www.logicky.cz

Dekorace lebka s helmou

Je jízda na kole vášní Vaší nebo Vašich známých? Víte o někom, kdo na své divoké jízdy po drsných trailech myslí před usnutím a ihned po probuzení? V tom případě je tahle dekorace určená jemu (nebo ji). Tři barevná provedení, rozměry jsou výška 14cm, šířka 12cm a hloubka 19.5cm

Cena: 216 Kč

www.puckator.cz

Čokoládová cyklistická sada

Tahle čokoládová souprava bezpochyby udělá radost každému cyklistickému nadšenci a nemusí to být jen dítko. Sada se skládá z miniaturního kola, bidonu, zvonku, pumpičky a cyklistické přilby. Sada byla vyrobena z mléčné čokolády s přísadou čokolády bílé a hořké

Cena: 299 Kč

www.chocolissimo.cz

Joke DNK

Tohle jistě komentář nepotřebuje…

Cena: 39 Kč

www.bohemiagifts.cz

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková