Valentýnská inspirace

Dnes něco pro potěchu oka nebo pobavení. Valentýnský svátek totiž nenechává klidným nikoho….

Pod křídly věhlasného výrobce sedel, značky Selle Italia, jejíž začátky se datují k úctyhodnému datu a to r. 1897, patří výrazně mladší brand, také italského původu, značka NET. Ta se zaměřuje především na výrobu sedel do města, v nabídce má výrobu sedel na zakázku, nechybí samozřejmě již hotová sedla, ve velmi osobitém designu, co se barev i vzorů týče.

Není se tedy co divit, že i valentýnský svátek zamilovaných nenechal NET designéry v klidu, naopak je inspiroval ke spojení dvou lásek najednou. K přítelovi nebo přítelkyni a také samozřejmě ke kolu.

Co dělá sedla ještě zajímavější je to, že byly vyrobeny bez použití toxických lepidel i dalších materiálů, takže navíc patří mezi ekologické výrobky.

features

Materiál, použitý na výrobu sedla má původ 100 % v Itálii, což dokladuje i „rodný list“ sedla. Výrobce garantuje i další vlastnosti, nezbytné pro kvalitní produkt. Tři vrstvy, které tvoří sedlo, poskytují nebývalou prodyšnost a větrání a zaručují neporovnatelný komfort. Navíc propylenová vlákna zaručují vynikající odolnost vůči vodě.

V nabídce se objevily tři vzory, které můžete mít. Každý z nich vyjadřuje lásku svým způsobem.

Valnetýnské sedlo cupido

CUPIDO: je nemožné, aby byl někdo rychlejší, než Cupidovy nebo chcete-li Amorovy šípy lásky? Odpověď už je nasnadě..

Love bike

I LOVE YOU, I LOVE MY BIKE: Není dobré klást otázky tipu, koho miluješ víc, mě nebo kolo? Ti, co mají cyklistického partnera vědí, že láska se musí sdílet….

 

SPOLEČNĚ: “společně navždy”, to neplatí pouze pro spojení s partnerem. V případě sedla je to prohlášení poměrně jednoznačné a my víme, že tomu lze věřit.

 

Zda je Valentýnská kolekce ještě dostupná nevím, protože vzbudila velký zájem. Nicméně stojí za to se na stránky značky NET podívat, vždyť můžete pořídit osobitý dárek sobě, přítelovi nebo kamarádce i v jiný čas než ten valentýnský. Je rozhodně z čeho vybírat…

Pro více informací o NET, jejich produktech a jejich nové sbírce Valentýn se podívejte zde.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková