DNK tip na nákup: Knog plus

Je libo na připnutí magnet, klip nebo pásek? Žádný problém…a ještě vám k tomu pěkně posvítím…

Zatím co v obchodních centrech už vypukla naplno předvánoční masírka, většina z nás, cyklistkou poblázněných, užíváme naplno prodlouženou sezónu a báječný podzim v sedle kol.  Nicméně, nejde před rychle ubíhajícím časem zavírat oči. Proto pomalu i na náš portál začnou prosakovat tipy na malé, milé, ale především užitečné dárky, kterými rozhodně neuděláte krok vedle.

Jedním takovým je designové světlo nesoucí logo světově známého brandu Knog. Původem australská značka zásobuje trh každoročně nejen praktickými, ale také vzhledově zajímavými produkty. Proto si pravidelně odváží ze sportovních veletrhů ocenění za design nebo inovaci. Vloni to byl zvonek Knog Oi, letos jde o přední a zadní světlo Knog plus, které si odvezlo v kategorii příslušenství ocenění na Eurobike 2018.

knog

Knog plus vyniká především nízkou hmotností, výrobcům se podařilo dostat ji na neuvěřitelných 12 gramů! Další věcí, která stojí za vyzdvižení, je jeho universálnost použití-mohou jej používat cyklisté, běžci, turisté. Díky jednoduchému připnutí, pomocí klipu, magnetu nebo silikonových upínacích pásků jej připnou na helmu, batoh, oblečení a samozřejmě, že i na kolo, kamkoliv je potřeba. Samozřejmostí je dobíjení přes USB port i voděodolnost.

Tohle světlo s muší váhou vás překvapí svou výdrží a svítivostí, ta je 20 lumenů, v případě předního dvojnásobek. Parametry výdrže jsou následující:  2 hodiny stálého svícení, 4,5.10 hodin blikání, podle zvolené intenzity, na eco režim vydrží až 40 hodin.

Shlédněte inspirativní video a pak šup na stránky zastoupení. Za necelých 450 korun nebo výhodný duo pack s předním i zadní světlem, můžete udělat překvapení třeba už na Mikuláše. Nebo mít pěkný dárek v předstihu pod vánoční stromek.

Informace najdete na www.knog.cz. 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková