Zuzana Neckářová skončila těsně za TOP desítkou

V neděli pokračoval etapový závod Auensteine Radsporttage, v kterém bojoval i CZECH MIX TEAM. Dobrou formu prokázala opět česká jednička – Zuzana Neckářová.

Závěrečná, 127 km dlouhá  etapa rozhodla o celkovém pořadí třídenního cyklistického klání v okolí města  Auensteine. Z českých závodnic si nejlépe vedla Zuzana Neckářová, která dojela s šeestiminutovou ztrátou na vítězku, Ashleigh Moolman, z týmu Bigla Pro Cycling teamu, která ovládla i celkové pořadí. Neckářová si sice oproti sobotě o 4 místa pohoršila, ale i tak je celkově 12. místo výborným výsledkem.

Zuzka Neckářová vybojovala celkově 12. místo a ukazuje, že forma před BAKU je velmi slibná

“Jsem hodně vyčerpaná. Dneska se začínalo vcelku zvolna, všechny nástupy se hlídaly, takže až do 4.kola jel poměrně velký balík. Ve 4.kole po rychlostní prémii se neuvěřitelně zrychlilo a až do vrchařské prémie, která hned následovala se balík balík postupně naděloval. Odtrhlo se 8 holek, zvyšovaly náskok a dojely tak až do cíle., resp.  Ashleigh Moolman si ještě trochu poodjela. Já jsem jela hned v dalši skupince, v 10.kole se v kopci zvedly ještě 3 holky a odjely. V rozhodujicich chvilich jsem na holky dneska nemela a tak jsem dojela v třetí skupince. I tak je pro mě 12.misto skvělý výsledek” komentovala průběh poslední etapy Zuzka.

1. MOOLMAN Ashleigh Bigla Pro Cycling Team 6:15:42
2. STULTIENS Sabrina Team Liv-Plantur 1:40
3. BATAGELJ Polona BTC City Ljubljana 1:55
4. ENSING Janneke Parkhotel Valkenburg 2:09
5. BRZEZNA Paulina (POL) 2:10
12. NECKAROVA Zuzana Czech mix Team 6:21
55. MACHACOVA Jarmila (CZE) 35:41
58. VORACOVA Nada Czech mix Team 36:03
64.KUCEROVÁ Bozena Czech mix Team 53:37
69. GARGELOVÁ Tereza Czech mix Team 59:02

Autor: KajaP

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková