Kolo nebo postel ve dvou? Průzkum, který překvapil.

Jak vypadá po náročném pracovním týdnu sobotní dopoledne? Přijde čas na lenošení v posteli?

Ve Velké Británii udělal jeden velký sportovní obchod průzkum mezi cyklisticky zaměřenou klientelou. Cílem bylo dozvědět se více o svých zákaznících, jejich zaměření, zvycích, názoru na nové technologie, ale i  životním stylu.  Bylo osloveno 620 respondentů, 32 procent tvořily ženy. Jedna z otázek směřovala i k víkendovému programu partnerských dvojic. A ejhle: průzkum odhalil velmi zajímavou věc. Nebo nejde o až tak velké překvapení?

bl

Když došlo na otázku, co by chtěli dělat v sobotu ráno, ukázalo se, že většina zákazníku raději stráví čas na kole než v posteli se svým partnerem.

V řeči čísel: přesně 68 % si vybralo jízdu na kole, zatímco pouze 4 % jsou pro postel, což byla i zároveň až čtvrtá zvolená činnost. Společné postelové radovánky byly až za společně stráveným časem s dětmi (9%).

aaa
K zmírnění této nepříliš romantické reakce respondentů (i respondentek)  dotazník přeci jen něco pozitivního přinesl. Pro zmiňovanou sobotní jízdu by si víc jak pětina zvolila na vyjížďku právě svého partnera. A že ve výběru byla velká konkurence: v nabídce figurovaly osobnosti britské i světové cyklistiky, jako např. Bradley Wiggins nebo Lizzie Armitstead.
Všichni cyklističtí nadšenci vědí, jak je sport návykový, ale čekal by někdo, že takové procento vyrazí na kolo, než aby lenošilo s partnerem v posteli.
Jak by asi dopadl takový průzkum mezi českými zákazníky? Podle motta cyklistického seriálu Kola pro život, že „co Čech, to cyklista“, bychom procenta nejspíš ještě navýšili.

Ale dámy, ptal se někdo na sobotní odpoledne nebo podvečer ;-)….?

Autor: Kája P.
zdroj: TWC

 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková