Eurobike foto střípky #2–kola, helmy, dresy

Další várka fotek z letošního Eurobiku, tentokrát zacíleno na dámské oblečení, k tomu ladící helmy a v některých případech i kola. Nebo naopak?

Eurobike, i přes absenci některých významných značek cyklistického průmyslu, je stále velkým svátkem a příležitostí omrknout trendy příští sezóny. V kolech se stále výrazněji prosazují e-biky, vedle uni sex modelů už se designují i ryze dámské. Ať už se vám myšlenka elektropohonu líbí nebo ne, nezbývá než tento fakt přijmout. I přes tento fakt jsme se v galerii věnovaly kolům „normálním“, parádní výstavu nabídl Scott, kde nás oslovila kompletní silniční i biková řada, ve velmi zajímavě laděných barevných odstínech. Miláčkem pak byla kultovní kalifornská značka Yeti, respektive v dámské verzi bike s milým názvem Bety. Krása a originalita, za kterou se platí, ale ta vize, že na tomhle kole jen tak někoho nepotkáte…?

Ke krásnému kolu i stylové oblečení, což v případě americké značky můžete mít dokonale sladěné. Stejně tak nebo o stupeň lépe to mají vymyšleno u Gira, kde k cyklistickým kompletům doladili i helmy, rukavice i tretry. Ty jsme vám ukázaly v minulém příspěvku. Oblečení hraje barvami, ale trend jsou i hodně tlumené, pastelové barvy. V řadě kolekcí nechybí ani reflexní zelená nebo žlutá, což se týká také helem. Prioritou je bezpečnost. Do galerie kol jsme také zařadily jeden designový kousek pro nejmenší.

Příjemné pokoukání, určitě vám padne něco do oka!

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková