SOUTĚŽ! Author Pražská 50 slaví 20. narozeniny. Buďte přitom také!

Jubilejní 20. ročník startuje již za necelé dva týdny. Nejvyšší čas získat startovné zadarmo!

Author Pražská padesátka je tradiční závod na horských kolech určený pro širokou veřejnost. Letos se bude konat jubilejní 20. ročník a termín je stanoven na sobotu 15. září 2018.

Padesátikilometrová trasa závodu začíná a končí v pražských Dejvicích, síly prověří hned první delší stoupání kolem stadionu Juliska, vzápětí se sjede do Šáreckého údolí, aby se opět mohlo vyrazit do dvou dalších stoupání, které dost ovlivní, v které skupině strávíte další kilometry. Ty vedou přes  Horoměřice až do Zákolan a kolem zříceniny hradu Okoř, kde čeká tradiční občerstvovačka, a opět v nepříliš náročném terénu  návrat zpět. Do cesty se sice postaví ještě jeden výjezd z Divoké Šárky, ale odměna cílové mety, dárku pro každého, kdo závod dokončí, dodává dost sil na závěrečný sjezd.  A pak už se všichni mohou těšit na další symbol závodu a tím jsou ovocné knedlíky, poctivě sypané tvarohem nebo skořicí, které si závodníci vychutnají v teple zdejší menzy ČVUT.

Závod je součástí prestižní série Author Maraton Tour a i proto se na startu každoročně sejde kolem tisíce účastníků. Nechybí doprovodný program v podobě závodu pro děti, živá hudby, tomboly. K letošním kulatinám Pražské 50 je nachystáno speciální překvapení.

AUTHOR Pražská 50
sobota 15. září 2018, start v 10:00

prazska_50_3_f
MG_1882

Chcete se postavit na start jubilejního ročníku a třeba se přidat k týmu DNK? Chcete si „nadělit“ Pražskou 50 jako svůj první start v životě a pak se s námi ve stánku DNK, který bude opět v expo zóně, podělit o své zážitky? Nic není nemožné. Zkuste štěstí v naší SOUTĚŽI o startovné ZDARMA.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA je jednoduchá. 
Která část trati Pražské 50 se vám líbí (máte ji nejraději) a proč?

Pro ty, co Pražskou 50 nikdy nejeli a chtějí se postavit letos poprvé je logicky otázka jiná.
Proč se chcete letos postavit na start závodu?

Odpovědi nám posílejte na emailovou adresu: damynakole@gmail.com  nejpozději do středy 5.9.2018. Vybereme dvě (dva) z Vás a  získáte  startovné na závod zadarmo. Nezapomeňte nám do emailu napsat i údaje potřebné k přihlášení. Celé jméno, datum narození, adresu a tým, za který závodíte.

Tip DNK:Chystáte se do pražských Dejvic jen jako doprovod? Zastavte se za námi u stánku DNK, který bude v expo zóně. Rády  poznáme naše čtenářky, další „dámy na kole“, nabídneme za akční ceny nějaké cyklistické doplňky s logem DNK.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková