Endorphin Republic zve do nové specializované prodejny na Waltrovce

V minulém týdnu proběhlo slavnostní otevření nové prodejny Endorphin Republic, která pokrývá nabídku zimního i letního sortimentu. Pro zákazníky je tam toho mnohem víc…

Někdejší továrna Josefa Waltera, který mimochodem na začátku své kariéry pracoval jako opravář jízdních kol, prošla v posledních deseti letech zásadní proměnou a pražany známá Waltrovka se stala luxusní kancelářskou, obytnou a obchodní čtvrtí. A právě tady najdete jednu z největších sportovních specializovaných prodejen Endorphin Republic.

1dyn

Slavnostní otevření moderovala Lucie Výborná, společně se spolumajitelem Antonínem Strachem představili  prodejnu i filozofii zkratky ER. „Endorfin je hormon štěstí a vyplavuje se při sportu, při sexu….a to každý z Vás, kdo tu jste určitě znáte“, vtipně uvedla známá moderátorka a sama velká sportovkyně. Pokud si budeme hrát s koncovkou „ER“, skoro všichni z mých hostů ji ve své profesi či zálibě mají. Ať už je to „biker, skier, designer, mother, developer , Kreuziger..“.

P1041711
Antonín Strach
P1041741
Prvním milým hostem byla Šárka Strachová
P1041790
Slavnostního otevření se zúčastnil i profesor Pavel Kolář

Pak už šla po sobě řada krátkých rozhovorů s velmi zajímavými osobnostmi, hvězdou silničního světového šampionátu Romanem Kreuzigerem (jezdí za stáj v Mitchelton-Scott), Šárkou Strachovou, hand bikerem Patrikem Jahodou. Mezi hosty nechyběl fyzioterapeut Pavel Kolář, který apeloval  především na amatérské sportovce, ať nezapomínají stejným dílem věnovat čas tréninku, ale i odpočinku, jinak budou zbytečně hosty jeho ordinace.  

Luxusně vyhlížející prostory jsou dílem architekta Marka Deyla. „Snažil jsem se symbolizovat to, co se tu prodává. Kdo se podívá ke stropu a najde kousek představivosti, uvidí siluety hor, pravda obrácené. Šikmo umístěné zářivky zas představují  krápníky“.

P1041863
P1041862

Posuň své hranice! To je slogan společnosti Endrophin Republic  a promítá se to i do nabídky, kterou svým zákazníkům nabízí. Plocha prodejny je  1500m 2, postará se o vás tým 15 odborně vyškolených prodejců. Celosezónní nabídka pro zákazníky, kteří hledají kvalitní značky i následný servis vznikla propojení ER s Bil Sportem, který se dosud specializoval především na zimní sortiment.

„Co se týče léta, pro nás je to skvělá možnost konečně mít prostor, kdy lidem můžeme vystavit většinu z kolekce značek Scott a Bergamont. Tuhle nabídku doplní další lahůdka, silniční kola Pinarello. Cyklistickou část obohatí i kolekce oblečení značek Castelli, Zoot nebo Giordano“, pochvaluje si obchodní manažerka ER Michaela Zípková.

P1041705

Těšte se na zimu! Většina vystaveného sortimentu se v tuto chvíli samozřejmě zaměřuje na zimu. Obléknete se od hlavy až k patě, ať už chcete jít na sjezdovky, běžky, skiaply nebo extrémní vysokohorskou turistiku. Můžete tu najít lyže značek Stöckli, Fischer, Head, Elan, Dynafit  a samozřejmě Scott. Velmi pestrý je sortiment oblečení, tady dominují značky Scott, Colmar, Ortowox, Dolomite, Odlo, Phenix , najdete tu i designové oblečení Tony Sailer, Luis Trenker, Karpos a mnoho dalších.

P1041831

A tím nabídka zdaleka nekončí. Součástí prodejny je servis lyží a kol, vybaven nejmodernějšími stroji zn. Reichmann. Tato značka nabízí revoluční technologie přípravy lyží pro závodní i rekreační použití.

Kam a kdy nakupovat?
Prodejnu Endorphin Republic najdete v budově DYNAMICA v areálu Waltrovka. Pokud pojedete s navigací, zadejte ulici Kačírkova 4, Praha 5.

Otevírací doba prodejny i servisu:
Po-Pá  10h – 20h
So-Ne  10h – 18h

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková