Nanoprotech přichází se specialitami pro cyklistky, řidičky i hospodyně

Moderní technologie, které ušetří čas i peníze ocení každý. Představujeme zajímavé produkty, které patří do kuchyně, na kolo i do auta. A jeden dámský bonus k tomu!

S pojmem nanotechnologie se určitě setkal každý z nás, schopnost rozpoznat a využít nanočástice otevřela možnosti aplikovat nanotechnologie v řadě průmyslových i vědeckých oborech. Jen pro představu, velikost nanočástice se pohybuje v měřítku nanometrů, což je přibližně tisícina tloušťky lidského vlasu.

Jmenovat obory, v kterých se využívá, by znamenalo dlouhý výčet, každopádně obrovský potenciál nanotechnologií můžeme využívat i v každodenním životě. Právě takové užitečné produkty pro „běžné“ používání jsme dostaly možnost otestovat. Společnost Nanoproptech.cz nám poslala svůj výběr s extra dámským přídavkem. A ten stojí za to, milé cyklistky a hospodyňky.

Nanoprotech Bicycle

Šetřit, chránit, vyčistit. To mají za úkol základní produkty Nanoprotechu. Pro vaše dvoukolé miláčky je tu mazivo Nanoprotech Bicycle, které chrání jednotlivé části kola před reznutím a brání drhnutí. Aplikací roztoku s nanočásticemi uvolníte zatuhlé součástky, prodloužíte životnost bicyklu a výrazně snížíte náklady na údržbu.

Základem Nanoprotech Bicycle jsou nanočástice, které odpuzují vodu. Nosné médium je v tomto případě olej, nanočástice se rozprostřou po povrchu ošetřených součástek a vytvoří bariéru, přes kterou vlhkost neprojde. Nanoprotech Bicycle je ve formě spraye.

Premium IMPREGNACE na obuv, outdoor oblečení, stany a batohy

Čas dovolených, čas výletů, kempování v horách. Součástí přípravy je i ochrana obuvi, oblečení a doplňků, které si do přírody berete. Nanotech Premium Impregnace na obuv, outdoor oděvy, stany a batohy dokonale poslouží.

Nohy v suchu jsou naprostý základ pro tělesný komfort. Impregnaci můžete využít nejen na outdoorovou obuv, ale i pro ochranu městské či volnočasové obuvi, protože její použití zamezí nejen vlhkosti, ale i vznikem skvrn. Díky nanočástečkám nebrání přirozené prodyšnosti materiálu. Impregnace funguje na vodní bázi; je bezbarvá, nezapáchá a má také zvýšenou odolnost vůči soli. Je vhodná pro semiš, nubuk, neleštěnou kůži a membrány typu Gore-tex.

Impregnace na outdoor oblečení je neocenitelným pomocníkem pro všechny, kteří rádi tráví čas venku a v přírodě a nezaleknou se žádných rozmarů počasí. Můžete ji použít jak na bundy, kalhoty, větrovky, tak i na další doplňky, jako jsou čepice, rukavice apod. Lze ji použít i na věci, které mají nepromokavé membrány, jejich vlastnosti obnovuje a zachovává. Díky absenci jakýchkoliv agresivních látek, pohonných plynů a rozpouštědel je také naprosto bez zápachu, což umožňuje aplikaci v pohodlí domova.

Speciální impregnace na ošetření stanů, batohů a jiných zavazadel z nylonu, polyesteru a dalších syntetických materiálů, nebo přírodní kůže. Impregnaci na stany a batohy také ocení každý, kdo s sebou potřebuje často bez ohledu na počasí přenášet důležité vybavení a cennosti, např. fotografové. Za zmínku stojí i to, že produkt je vhodný i pro obnovu povrchu deštníků.

Windows & Mirrors Cleaner HOME line a AUTO line

Šikovní pomocníci pro domácnost a majitele aut. Že je čističů na okna a skla na trhu spousta, o tom není pochyb. Tenhle ale využívá nanočástice a po každém vyčištění skla dostane povrch dočasné hydrofobní (vodoodpudivé) vlastnosti. Přípravek lze použít pro čištění oken zvenku, i zevnitř a kdekoliv v interiéru. Je šetrný ke všem povrchům; v případě, že přípravek steče z okna, nehrozí narušení gumového těsnění, okenic nebo parapetů. Přípravek HOME lze použít i na další skleněné povrchy. Oba čističe se prodávají v praktickém 750 ml velkém balení.

Impregnace For Ladies

Jsme u dámské specialitky. Jeden z inovativních produktů, který má za úkol nám zjednodušit a zpříjemnit každodenní život. Přípravek pro všechny slečny a paní, které si zakládají na oblíbených kouscích svého šatníku. Impregnace For Ladies lze použít na kostýmy, halenky, šaty, sukně, blůzy, kabáty, veškeré textilní doplňky a kabelky ze semiše nebo přírodní kůže. Pomáhá zachovat barvu látek a chrání je před ulpíváním nečistot a vznikem skvrn například od kávy, vína, mastnoty. Impregnace na oblečení se samozřejmě dělá i v balení pro muže.

Společnost Nanoprotech má mnohem širší spektrum produktů, ty najdete na jejich stránkách. My se pouštíme do testování všech věcí, které jsme dostaly, tak se s vámi za nějaký čas podělíme o výsledky.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková