CRAFT na třech frontách

Milujete pohyb a chcete být originální? Máme pro vás tip – na kolo, na běh i do fitka….

Švédský výrobce na to jde chytře! Předvedl se v plné parádě mezi lyžaři, pak se obul i do cyklistické nabídky a nutno říct, že si zachoval svou vysoko nastavenou laťku. To platí i v kreativní kolekci pro běžce, kterým připravil i výkonnostní a závodní komplety.  Ale pozor, sportovec potřebuje taky relaxovat, protahovat své tělo a tak si s logem Craft můžete pořídit i komplet do fitka nebo na jógu.

My vám dnes představíme tři zástupce: novinku z cyklistické kolekce SPÉCIALISTE, běžecký set ze závodní kolekce ve fashion designu a fitness outfit, který zahrnuje černé elastické kalhoty, podprsenku a nátělník v rafinovaném střihu i designu.

Novinka – cyklistická kolekce Spécialiste

U této novinky stojí za představení, jak a s jakým úmyslem vznikala. Jde o projekt britského studia The Handmade Cyclist, která pro Craft navrhla dresy s příběhem. Ano, možná je tenhle detail právě to, co vás přesvědčí k nákupu, když budete nejistá ve volbě mezi dresy stejné kvality.

Jsi sprinter, vrchař nebo miluješ klasiku a nekonečné jízdy, s dlouhými a pozvolnými stoupáními? Pro každého je tu navržená kolekce, aby podtrhla právě jeho schopnosti i vášeň.

A Spécialiste nekončí jen u dresu a kraťasů. Ladí i detaily, ponožky, návleky, čapku.

Tenhle design se jmenuje Puncheur, je pro klasikářky, na pohled něžný, přesto nabízí kvalitu pro nejdrsnější profesionály.

Dres Spécialiste Puncheur tvoří hned tři druhy materiálu, jehož základ je z 86% polyester, ten pak doplňuje elastan. Přední a zadní díl má jemnou strukturu, která je velmi prodyšná. Rukávy jsou z přiléhavé dresoviny, zakončení je bez lemu. V podpaží je všitý panel jemné síťoviny, která má ještě zvýšit schopnost dresu dýchat a propouštět vlhkost od těla.

Samozřejmostí jsou tři kapsy na zadním díle.

Kombinace barev evokuje něhu, pastelové odstíny zjemňují výrazný proužek, který tvoří základ vzoru. Ale je tu speciální logo pro Puncheur (každý ze tří dresů má své) a to se opakuje na límečku i rukávech.

Komplet doplňují cyklistické kraťasy s kšandami Spécialiste Puncheur. Opět tu byl kladen důraz na funkci, výkon i pohodlí. Žádné omezování v pohybu, žádné přiškrcení stehen na konci nohavic. Tam je jen z rubové strany jemný silikonový potisk, který slouží jako protiskluzný.

Pro dobrou svalovou práci je přínosná menší komprese, a tak je na tyto cyklistické kalhoty použitý kompresní materiál Lycra Sport Energy.

Kšandy jsou dostatečně prodyšné, to platí i pro jejich zadní část. Důležitou, byť na venek neviditelnou součástí kraťasů je cyklistická vložka. Pro dámský model byl vybrán model Craft Infinity C2, který má v sedací části 2 typy pěny o různé hustotě a tloušťce. (podrobné rozdělení cyklistických vložek jsme zveřejnily zde). Vložka je elastická, jednodílná a bezešvá.

Celou tuhle parádu doplňují i návleky na ruce, ponožky a cyklistická čepička. Návleky jsou v asymetrickém designu, kdy si každý jeden návlek vzal nějaký motiv z dresu. Mají jemný chloupek na rubové straně a jsou ušity pro profesionálky, takže i poměrně úzké, s čímž se musí při nákupu počítat. I proto je nabídka od velikost XS a ž XL.

Doplňkem, který využívá podobného designu jsou vyšší ponožky z kolekce Spécialiste viz video.

Jak nacenili designéři tuto limitovanou kolekci? Dres pořídíte za 2590,-Kč, kalhoty, které lze využít díky jednobarevnosti i k jinému hornímu dílu, stojí 3590,-Kč. Návleky nesou cenovku 1150,-Kč a kšiltovka je za 650,-Kč.

Tričko Craft Vent Mesh SS

Nemusíš se hnát s větrem o závod, přesto si zasloužíš na jakýkoliv běžecký výkon funkční, pohodlné oblečení, které ti navíc bude dělat radost i tím, jak ti sluší.

Tyhle parametry splňuje dámské ultralehké běžecké triko CRAFT Vent Mesh, které je stvořeno pro teplé dny a tvé jarní nebo letní výběhy.

Materiál tvoří z 91% jemný polyester, 9% elastanu zajistí pružnost i velmi nízkou gramáž. Mimochodem, i Craft se přidává ke značkám, které se snaží nabídnout trvale udržitelné produkty, takže u svých materiálu využívá až 40% recyklovaného polyesteru.

Craft Vent Mesh SS má raglánový střih, na rukávy a zadní díl je použitý materiál s odlišnou strukturou a to více ventilační, než na přední. U lemu pod krkem je nenápadný proužek z reflexního materiálu, shodný najdete i zezadu.

Tričko Vent Mesh SS je v nabídce ve třech barvách, vedle výrazné oranžové je možnost vybrat šedou nebo vzor „maskáč“ v bílo-šedé kombinaci.

Kraťasy Craft Vent 2v1

Do setu jsou pak navrženy běžecké kraťasy s vnitřními boxerkami Craft Vent 2v1. Vnitřní šortky jsou z velmi příjemného lehkého meshe a mají malou kapsičku pro uložení drobností, například klíčů. Materiál je velmi pružný a zároveň prodyšný.

Přes ně jsou volné kraťasy, které mají vykrojené nohavičky na vnější straně stehna, čímž nic nebrání velkém rozsahu pohybu při běhu č strečinku.

Kraťasy Craft Vent 2v1 jsou z rychleschnoucího materiálu. V pase jsou do širší gumy. Barevně ladí k oranžovému i šedivému tričku Vent Mesh SS, v nabídce je i oranžová varianta. Cena za tričko je 990,- Kč, za kraťasy zaplatíte o 300,- Kč víc.

Oba dva produkty jsou k dispozici od velikosti XS a ž po XL.

Fitness komplet z kolekce UNTMD

Své fitness a volnočasové kolekci dali v Craftu zkratku UNTMD, což vychází ze slova untamed a označuje nespoutanost. Pro produkty je charakteristický volný střih, samozřejmě funkčnost a nemůže ani zaostávat rafinovaný design.

Snahou bylo pospojovat jednotlivé kousky do setu, což se například povedlo u dámského nátělníku UNTMD Strap a podprsenky Cropped.

Atraktivní nátělník na úzká ramínka má zajímavě řešený zadní díl, který je do 2/3 rozstřižen a konce svázány do uzlíku. Ten lze samozřejmě rozvázat a nátělník nosit úplně na volno.

Doplňuje ho podprsenka sejného designu, s širokými, na zadním dílu zkříženými ramínky. Výrazné je zakončení do široké nápadité gumy, která dodává tomuto kousku na atraktivitě, takže ho budete ráda nosit i samostatně. Kromě této barevné varianty můžete mít celočernou nebo šedivou, obě v lesklém provedení.

Posledním produktem, který dnes představíme a který doplňuje set ze kolekce UNTMD, jsou dlouhé elastické kalhoty Shiny. Jednoduchý střih, pružný materiál s módním metalickým odstínem. A stejně, jako u podprsenky Croppe, mají kalhoty v pase širokou gumu v atraktivním designu.

Cena za tílko i podprsenku je shodně 990, Kč, elastické kalhoty Shine pořídíte za 799,- Kč. A opět můžete vybírat z velikostí od XS až po XL.

Informace o barevných variantách i dostupných velikostech najdete na stránkách zastoupení craft.cz

 

Katka Polívková