KALAS podporuje projekt 1,5m speciální kolekcí dresů

Respekt, samolepka, koupě dresu….tak můžete podpořit projekt pro bezpečnost cyklistů na silnici

Už jste slyšeli o projektu „Ukaž respekt“ nebo viděli symbol 1,5m? Za vznikem této iniciativy stojí Michaela a Roman Kreuzigerovi a cíl je zřejmý a velmi aktuální. „Chceme, aby se lidé na silnicích respektovali, chovali k sobě ohleduplně a dodržovali pravidla, v autě i na kole,“ uvádí na portále ukazrespekt.cz, který se tématu věnuje. Najdete zde mimo jiné i jména ambasadorů akce, v čele s Peterem Saganem, osvětová videa, do nichž se zapojili naopak i necyklisté, ale řidiči…z těch známých tváří projekt podporuje například Pavol Habera.  

Zapojil se i český výrobce cyklistických dresů, když vytvořil speciální kolekci, která se nabízí, společně se spoustou dalších dárků na platformě Hithit, kde se projekt 1,5m prezentuje. Vybrat si můžete pánskou, dámskou i dětskou variantu s originálním designem, na kterém se podílelo Studio Najbrt, které je také partnerem projektu.

Jeho koupí vám přibyde jeden originální kousek v šatníku, a hlavně také podpoříte kampaň za bezpečnější silnice pro cyklisty, chodce i řidiče!

1,5 metru pro cyklisty. Respektujme se, jde o život – přejít na Hithit

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková