Dámská noční jízda. Přidáte se ?

Že dámská noční jízda se nemusí odehrávat jen ve víru tance a návštěvy klubů nebo barů ? O jedné akci víme a určitě si odnesete silný zážitek i opojení….

Podzim ukazuje tu nejvlídnější tvář, tak je škoda nevytěžit maximum a užít si. A aby to byl zážitek vskutku nevšední, ambasadroky zn. Specialized a Dámy na kole Vás zvou na společnou vyjížďku. Noční !

Myšlenka stihnout ještě letos nějakou „chujovinku“ a společně naplnit heslo „život je hra“ se zrodila v hlavě akční bikerky, Terky Votavové, která je i organizátorkou dámských kempů KolOna.

Zapište si do diářů datum 11.11.2015 a vyražte s námi na “noční bojovku“ v terénu.

Začínat budeme v 18:30 před prodejnou Ski&Bike Centrum Radotín, která nám zároveň poslouží jako šatna, sprcha, útočiště a místo pro závěrečný dýchánek s čajem, kávou, horkou medovinou a nějakými těmi domácími dobrotami, které pro vás vlastnoručně napečou ambasadorky Specialized.

Trasa povede lesními traily kolem Radotína, Černošic a blízkého okolí, o celkové délce cca 20km. Kola, světla a slušivé čelovky si musíte vzít vlastní. O tom, jaké mít světlo, jsme psaly nedávno, tak ať si půjdete koupit nebo vypůjčit od kamaráda, mrkněte na náš článek, který vás vyzbrojí radami.
A stejně tak nezapomeňte na správné oblečení – jak na jízdu, tak i na následné posezení. Určitě budete plná zážitků, které se při společném posezení mnohem lépe sdílí v komfortu teplého a suchého oblečení. Tak ať právě tohle není překážkou s námi společně posedět.

Adresa: Ski&Bike Centrum Radotín, Topasová 1, Radotín

Budeme se na vás těšit !

Autor: Kája P., Téra V.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková