Odhalená redakce: čtvrtá do party !

Redakce DNK má novou posilu. kdo pozorně čte naše příspěvky, bude mu jméno Madla Fantová povědomé. Na jaře napsala několik příspěvků do rubriky Koutek matek, o cyklistice a dětech. A teď do toho šlápne ještě víc….těšit se můžete nejen na rady, jak s dětmi, ale i na testy kol i články v dalších rubrikách. Jaká byla její cesta ke kolu, na kterém to mimochodem hodně umí, si přečtěte v krátkém představení….

Magdalena “Madla” Fantová – je čtvrtá do party redakce DNK, kterou jsme vám postupně představily v článcích  “Odhalená redakce I. II a III. “.

Ve vleku staršího bráchy od malička musela zvládnout nejrůznější pohybový aktivity. Toužila po bikrosovém kole, ale rodiče chtěli mít doma holčičku… Nepodařilo se ;-). Rozbila prvně prasátko a koupila si černobílý kopačák a kola si půjčovala od kamarádů.  První horské kolo dostala k patnáctinám a „kde mohla bejt“…kdyby jí ho hned zánovní neukradli. Na další kolo si počkala až na vysokou, kde si mezi „švihadlama z FTVS“ zkusila také první triatlon. Kolo se stalo pravidelnou součástí tréninku a velmi příjemným prostředkem trávení volného času s přáteli.
Rozjetou kariéru amatérské cyklistky nakoply tím správným směrem dvě děti, které „přišly“ v rychlém sledu za sebou. A pohyb kolem dětí, s dětmi a za dětmi byl odměněn vítězstvím v soutěži s ČT Sport na vrchol a zájezdem na Mistrovství světa do Andory. Splněný sen…

„Na kole se cítím volně a svobodně.  Neustále věrně čeká ve sklepě, vždy připravené poskytnout mi zážitek, na jaký mám právě chuť a dopřát mi vyladěnou dávku endorfínů. Co víc si přát?:-)…

 Otázky na tělo 

1. Bike nebo silnička?
Bike

2. Běžky nebo sjezdule?
Obojí, miluju dřinu a rychlost …

3. Město nebo les?
Les !

4. Pretty woman nebo Pulp fiction?
Z éry Pretty woman jsem přešla na Pulp fiction…život je změna.

5. Víno nebo pivo?
Přes den pivo, večer víno

6. Oblíbená barva?
Červená

7. Tutový relax?
Jak jinak, než na KOLE !

Autor: Kája P.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková