Alltraining.cz představil svůj nový projekt

Známe tréninkové a rehabilitační centrum rozšířilo svou nabídku, jako jediní v ČR nabízí vypékání sportovních vložek do bot a spouští Cycling Academy – video školu Vojtěcha Berana. DNK vyrazily na výzvědy….

Tréninkové a rehabilitační centrum Alltraining.cz působí na českém cyklo trhu od r. 2005 a pod vedením zkušeného trenéra Vojty Berana a jeho ženy Terezy, kterou řada fanoušků ženské cyklistiky pamatuje pod dívčím jménem Trefná, nabízí komplexní služby pro široké spektrum cyklistů. Cílí jak na skutečně začínající jezdce, přes širokou hobby základnu a amatérské závodníky, v péči mají i řadu profesionálních cyklistů, kterým stačí pouze odborná konzultace.

Kdo se svěří do jejich péče, v první řadě dostane nabídku na zátěžový test, který bude odrazovým můstkem pro další plány. Součástí je i rozbor vaší tělesné schránky z pohledu fyzioterapeutického, což se děje pod dohledem sympatické Terezky. Ta mimochodem pečuje i o olympijské sportovce, pod jejíma rukama se napravuje vysokou a mnohdy jednostrannou zátěží znavený pohybový aparát.

zapékání vložek I
zapékání vložek II
Jak se peče....bota 😉

Než dojde na vytvoření tréninkového plánu, je tu nabídka na nastavení posedu na kole, pomocí sofistikovaného programu a speciální měřící stolice Retül. Kdo netuší, o co jde, před časem jsme testovaly na vlastní kůži, tehdy pod křídly značky Scott.


Vypečené vložky

Novinkou a unikátní službou v domovské krajině je vypékání sportovních vložek do bot. Na speciálním přístroji si nejprve uděláte svůj otisk, vše v pozici, která odpovídá posedu na kole. Fitter vám upraví měkkou hmotu kolem nohy, dostanete novou a úplně rovnou vložku, která se usadí do formy a postupně vytvaruje a zapeče přesně do finální podoby. I když musíte za tuto službu zaplatit něco kolem tři tisíc,je to rozhodně investice, která se vyplatí, obzvlášť, pokud na kole strávíte více času. Nejde tu jen o efektivní přenos síly na pedál a ušetřené watty, ale možná právě vám vložky zabrání v chronickému přetížení nožní klenby nebo bolesti v koleni.

Kola BMC
Novinka v Alltraining.cz - všude silničky i biky BMC

Nově s koly BMC

Tréninkové a rehabilitační centrum Alltraining nabízí řadu dalších služeb, mezi ty nové patří možnost zakoupení kola BMC za zvýhodněnou cenu. Distributor této značky je novým partnerem centra a kola BMC si tak mohou vyzkoušet v akci všichni, kdo zamíří na některý z cyklistických kempů na Mallorce, pořádaných právě Vojtěchem Beranem.

Michal
Vojta B.
Promítání ukázky z Cycling Academy,

Cycling Academy – video škola jízdy na kole

Poslední a žhavou novinkou je projekt pro rok 2018, Alltraining Cycling Academy – cykloškola Vojtěcha Berana. Na představení akce byli pozváni novináři i věrní klienti centra, nechyběl ani hlavní protagonista Michal Prokop. Jedná se o seriál 34 výukových videí, které naučí jednoduše každého cyklistu nejen správné technice jízdy na silničním i horském kole, ale i nezbytné zásady správného zatěžování těla a regenerace. Videa byla natočena, kde jinde, než na cyklistice zaslíbené Mallorce a pilotní díl bude publikován již v polovině února.

A můžete se na ně těšit i Vy, na našem webu.

Zajimá Vás, jak probíhá nastavení posedu na kolo? Přečtěte si  článek “RETÜL fitting – měření, které vám pomůže”

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková