Craft uspěl v prestižní anketě ISPO a získal ocenění Gold Winner

České zastoupení značky Craft, společnost Vavrys vzkazuje: i Vy se již brzy můžete těšit na ty nejlepší produkty švédského vítěze….

Tak, jako tradičně patří podzim mezinárodnímu cyklistickému veletrhu Eurobike, v závěru ledna se v Mnichově koná světový odborný veletrh sportovních potřeb a sportovní módy ISPO. V letošním roce se zúčastnilo přes 2700 vystavovatelů, z 50 zemí, a stejně, jako na Eurobiku byly oceněny nejlepší produkty. V konkurenci 500 přihlášených získala po dvou letech ocenění Gold Winner švédská značka Craft.

Craft, který se vývoji funkčního oblečení a speciálně funkčního prádla věnuje přes 40 let, bodoval v roce 2016 prádlem Active Extreme 2.0 určeným pro ten nejvyšší výkon. Nyní uspěl s produktem určeným pro nižší intenzitu pohybu a tedy ten nejširší okruh uživatelů CRAFT Fuseknit Comfort

Funkční rolák CRAFT Fuseknit Comfort přináší inovativní technologii Fuseknit, která kombinuje velké bezešvé dílce se strategicky a ergonomicky umístěným minimem plochých švů. Díky tomu je zajištěn civilní – každodenní vzhled spojený s pohodlným střihem a především efektivní termoregulací a odvodem potu. Pánský rolák nabízí nejen lepší zateplení a ochranu krku, ale límec může být použit také jako maska pro ochranu brady a spodní část obličeje – je tedy ideální na všechny typy zimních aktivit.

Na nové prádlo se mohou zákazníci těšit od září letošního roku.

A my jen dodáváme, že povedené věci nabízí Craft i pro dámy a proto se těšte na představení vybraných produktů z jarní a letní kolekce i na našem webu.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková