Progress Cycle a jeho novinky pro r. 2019. Díl 2.

Pokračujeme krátkým videem a komentovanou fotogalerií novinek od Gore, Camelbaku a dalších…

Slibovaná druhá nálož novinek od Progress Cycle a jejích značek je tu. A nemůžeme začít jinak, než alespoň malinkou ochutnávkou oblečení Gore. Můžeme trochu závidět, že na vývoji top řady v pánské kolekci se podílí bývalý profesionální cyklista a olympijský vítěz Fabian Cancellara a jeho nová řada je dokonalá. Téměř kosmické materiály, do detailů promyšlený střih, funkční detaily, které jednoduše vychází z tvrdého života profi cyklistiky.

GORE CC Jersey a další

Gore
gore

Pojďme k dámské parádě. Ani tady se nešetří kvalitním materiálem a klade důraz na zajímavý design, který zdůrazňuje ženskost. K dresům jsou decentně přizdobené kraťasy, většinou v černém základu, některých dresů je i varianta bez rukávů. Dresy Gore mají svou kategorizaci (C3, C5 a C7), nebo také R3, kdy se číslem a písmenem určuje užití dresu, zda míří k profesionální nebo rekreační cyklistce, zda má fit slim nebo volnější střih.

LIV doplňky

Liv rukavice

My ženy milujeme mít svůj cyklistický outfit vyladěný do detailu. A to vědí v Iru, což jsme vám ukázaly včera, v první prezentaci. A spolupráce funguje i v LIVu. Grafický prvek na kole i na rukavicích, barvy ladící k tretrám i helmě Giro, krásné propojení.

Camelbak a lahev PODIUM

.

podium
podium camelbak

Cyklistická lahev Podium se dočkala vylepšení. Má nový a jak jinak, než ergonomicky lepší tvar, aby se lépe usadila v košíku. Co je důležitá drobnost, řešení samotného víčka, která umožňuje snadno sundat a očistit jeho jednotlivé díly. O tom, že si najdete barvu, která bude ladit ke kolu nebo dresu, nepochybujte! Ostatně, o tom se přesvědčíte na konci článku v krátkém videu.

Camelbak batoh MULE LR15

P1039580

Další vylepšení batohu, který má vodní vak usazený v bederní oblasti a tím i snížené těžiště pro obtížné sjezdy. Přibyl zde výrazný pás, který stahuje batoh v jeho spodní třetině, kde je usazen právě vak s vodou. Postupně upíjíte vodu, stahujete i pás. Tenhle batoh, s integrovanou pláštěnkou a obsahem 15 litů řadíme do kategorie unisex, kromě vyobrazeného vzorku se dělá i v dalších dvou barevných variantách.

Camelbak batoh LUXE v nových barvách

batoh na kolo Luxe
camelbak

Sice bez inovací, ale jen pro holky jsou 10 a 14 litrové LUXE, které se pro příští sezónu pěkně vybarvily.

Camelbak Chase Bike vest

P1039587
P1039590

Ještě jedna zajímavost ze série hydrovaků a tím je Chase Bike vest. Batůžek, inspirovaný vestami na running, vybaven praktickými kapsičkami na zadní straně i předních ramenních popruzích.

Blackburn světla DAYBLAZER

světla na kolo

Novinkou mezi světly jsou modely Dayblazer 400, 800 a 1100. Všechny tři se dobíjejí přes micro USB port. Čísla u každého označuje svítivost v lumenech, všechny mají více režimů, od úsporného až po maximální. Sympatická je i jejich cena, nejvyšší model pořídíte za 1899 Kč, Dayblazer 400 pak za 899 Kč.

Podívejte se také na článek o novinkách v kolech a doplňcích.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková