Karlo, přibliž nám svůj běžný jídelníček během závodní sezóny. Co (ne)jíš, piješ, vaříš a jaké je Tvoje nejoblíbenější jídlo?
Co se stravování týče, nejsem asi zrovna nějaký stravovací vzor mladým generacím. Většinou jím právě to, na co mám zrovna chuť a v takovém množství, jakou na to mám chuť. Jím ale docela pravidelně, většinou 5x – 6x denně.
Jsem hodně masový typ, nebojím se ani velkých steaků, ani šťavnatých burgerů. Nesnáším papriku a fazolové lusky, hlavně teplé teda.
K snídani si nejraději dávám chleba s avokádem a vajíčka. Před tréninkem pak hlavně vločky se sušeným ovocem, nebo ovesnou kaši, kam si přidávám pražené plátky kokosu, které mám opravdu ráda a předzávodní kaši si bez nich ani nedokážu představit…
K obědu nejčastěji volím těstoviny nebo rizoto. Mám docela ráda jednoduchá jídla a chutě. Už od malička jsem byla schopná si restauraci objednat jen „suchou“ rýži. To se nezměnilo ani teď. V mém jídle najdete nanejvýše tak pět ingrediencí. Rýže a těstoviny mi chutnají samy o sobě, jen tak s máslem třeba!
Večeře u nás většinou chystá přítel… Jsem opravdu špatný kuchaře, tak docela cením, že jeho to baví a vaří výtečně! Nejraději mám hovězí steak, se salátem z rukoly a kanárskými bramborami…