Buď odvážná, buď nepřehlédnutelná! Fearlessly, limitovaná edice s logem Kalas

Další parádička z dílny táborské značky Kalas

Představujeme nevšední limitovanou edici dresů Fearlessly značky Kalas.  Hlavním motivem této edice je neotřelý a odvážný design, který ji vtiskla grafička a nadšená cyklistika Lenka. Je to design, který chce být odlišný od současných trendů; design, který chce být viděn. Ostatně dejme slovo její tvůrkyni. Seznamte se s Lenkou, která je součástí týmu návrhářů táborské značky, jenž už dávno dobyla svět.

Působím více jak jedenáct let v této pozici, což se zákonitě odráží v mém soukromém životě a cyklistický svět se stal nedílnou součástí toho mého.

Nejčastěji vytvářím grafické návrhy oblečení pro velké týmy, kde hlavní prim hrají obvykle sponzoři a designový aspekt je kolikrát odsunut na druhou kolej. Kreativitu musím upozadit. Musím krotit svou fantazii. Loga sponzorů jsou důležitější.

A právě to ve mně vyvolalo lačnost po originálním designu. Bez omezení. Bez log. Bez zadání.

Možnost tvořit si své osobité designy a otisknout do nich svůj styl jsem přivítala s velkým nadšením. Je to šance ozvláštnit tak určitou jednostrannost cyklistické módy, zacílit i na jiný aspekt než pouze syrové výkony a nesčetné hodiny strávené v sedle. Vymanit se z konzervativního pojetí. Skloubit sportovní stránku s tou vizuální.

Začátek loňského roku jsem strávila na Mallorce. Jižanské podnebí, španělská kultura a tamní prostředí se pozitivně odrazily na stylu mé práce. S novou sezonou se ve mně začaly rodit i nové nápady na designy, které jsem si pro sebe nechávala ušít a jezdila v nich.

Začaly budit pozornost. Stále častěji jsem dostávala dotazy, kde se takový dres dá sehnat. Byly to dotazy od kamarádů, kolegů nebo od úplně cizích lidí. S rostoucím zájmem ve mně uzrávala myšlenka, jak tyto zájemce uspokojit a dopřát jim šanci se odlišit.

Tak vznikl dres Fearlessly. Neotřelý design vystupující z jednotvárnosti minimalistických kolekcí a obecných trendů posledních let. Opak všech těch elegantních a uhlazených stylů. Design, který se nebojí být viděn. Chce být odlišný. Design pro všechny, kteří dělají to, co je baví.

Dres Fearlessly je vyroben z lehkých a prodyšných látek, které odvádí pot z těla a drží vás v suchu. Díky použitému elastickému materiálu je zároveň velmi pohodlný.

Hlavní výhody dresu Fearlessly

  • na dres je použitá lehká a prodyšná látka Razor, vyvinutá především pro závodní oblečení
  • dres má na bocích síťované panely pro lepší odvod potu
  • aktivní švy poskytují lepší elasticitu dresu a umožní dokonalé padnutí
  • dres je vybaven překrytým kostěným zipem, který usnadní rozepínání a zapínání dresu jednou rukou
  • prodloužené rukávy se skrytým elastickým zakončením snižují odpor vzduchu
  • spodní okraj dresu je zakončený gumou se silikonovým proužkem, což zabraňuje posunu
  • nechybí trojdílná kapsa na zadním dílu dresu v pyramidovém tvaru pro snadnější přístup
  • součástí je odepínací a voděodolný sáček na cennosti

Dres Fearlessly má variantu pánskou, ale také juniorskou. Informace o dostupných velikostech najdete na stránkách výrobce Kalas sportwear.

Zdroj, foto:Kalas, Jan Brychta

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková