Velká radost za pár kaček. To je trail helma KLS DARE II

Milujete výhodné nákupy? A že mít dvě helmy zavání rozmarem? V tomto případě možná ne….

Trendy barevné i tvarové, inovace technologií, to vše se promítá i při designování doplňků na kolo. A je hodně příjemné, když se to naopak nepromítne do ceny. Přesně to platí pro druhou generaci přilby DARE od slovenského Kellyse. 

Takže pokud jste se zapojili do široké rodiny příznivců trailového ježdění, objevili jste kouzlo nenáročných hladkých flow trailů, máme pro vás jeden hodně zajímavý tip, jak si dobře doplnit výbavu a přitom se těšit z výhodného nákupu. Protože v tomhle případě je poměr cena x výkon téměř neodolatelný.

Helma Kellys Dare II je spolehlivý společník pro vaše trailové dobrodružství. Její design nese moderní rukopis, ostře řezané ventilační otvory dávají futuristický vzhled, zároveň usměrňují proudění vzduchu, takže o ventilaci a ochlazování hlavy v horkých dnech je dobře postaráno. Navíc Dare II má lehce prodlouženou zadní část, která zároveň chrání zátylek.

Helma je vyrobena pomocí pokročilé In-mold technologie, což zajišťuje lehkou, ale odolnou konstrukci.  Komfort a potřebné pohodlí zajišťuje vnitřní polstrování s antibakteriální úpravou. Je vyjímatelné, takže je snadné ho podle potřeby vyprat a dát zas zpátky.

Jednoduché je i sepnutí pásků pod bradou, přilba je vybavena tzv.  fidlockem a magnetickým zapínáním, díky čemu ji můžete snadno a rychle nasadit i sundat jen jednou rukou.

Regulaci obvodu kolem hlavy je snadný díky otočnému kolečku, které umožní jemné nastavení. Zároveň je zde dostatek prostoru pro provléknutí culíku, což dámy vždy ocení.

Helma DARE II má i ochranný štítek, který sice není polohovací, ale lze jej snadno sundat. Díky tomu pak máte váhově i vizuálně odlehčenou helmu, univerzálku třeba na gravela.  Ventilační otvory nabízí také prostor pro „odložení“ brýlí.

Trailové přilby Dare II jsou v nabídce ve 3 velikostech: S/M(52-55cm), M/L(55-58cm) a L/XL (58-61cm) a v dalších pěti barevných provedeních. My jsme vám představily variantu dark grape, dva odstíny fialové, v efektním lesklém provedení. Jako kulisa pak byla zajímavá verze yellow. Tuto dvojici pak doplňuje verze v celočerném provedení, tyrkysová a army zelená.

Jak už jsme v úvodu zmiňovala, poměr ceny a kvality v případě helmy KLS DARE II velmi příznivý. V tuto chvíli se nabízí za akční cenu 1290 Kč. To už stojí za zvážení, jestli si uprostřed léta neudělat radost a nerozšířit si svou výbavu.

Svou velikost a barvu hledejte na stránkách výrobce Kellys nebo u svého prodejce této značky. 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková