PODCAST. Kristýna Zemanová: Tábor? Psychika dokáže závod prohrát stejně jako nohy. Ale i na tom pracuju

Pro adventní čas je tu náš podcast s výjimečnou mladou ženou, která zasluhuje obdiv nejen za sportovní výkony.

V letošním roce poslední podcast je s výjimečnou, dovolím si tvrdit i neobyčejnou mladou ženou Kristýnou Zemanovou. Zaujala mě už před delším časem a můj obdiv k ní vzrostl poté, co jsme spolu udělaly první velký rozhovor v rámci seriálu “Hvězdy budoucnosti”.

Utekl sice jen jeden rok, ale věděla jsem, že je tu spousta věcí, o kterých si máme co povídat. I díky vstřícnosti Kristýny se mě podařilo domluvit v její rozběhnuté závodní sezóně termín na nahrání tohoto podcastu. Byl to jeden z těch rozhovorů, který ve vás zanechá intenzivní dojem a těšíte se z toho, jakou osobnost – milou, příjemnou, inteligentní a také skromnou a pokornou jste potkali. 

Náš společný čas utekl rychle a já jsem ráda, že jsem měla jako bonus možnost zažít i gestikulaci, emoce, vnímat energii. Užijte si poslech podcastu, v kterém se Kristýna rozpovídala o svých trénincích, které si píše sama, o tom, proč nejezdí na soustředění do tepla, jak nejraději využívá volný čas, když může a jak se hodlá popasovat s tlakem při domácím MS v Táboře. 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková